1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.
2.Intr-o tigaie, se rumeneste ardeiul feliat.Se adauga baconul.Se incorporeaza smantana si, pe foc mic, se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga ciupercile feliate si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Amestecul trebuie sa se ingroase.
3.Compozitia de mai sus se repartizeaza pe 4 felii de paine. Se acopera cu restul de felii de paine.
4.Intr-un castron, se amesteca ricotta cu parmezan, marar, sare si piper. Se acopera feliile de paine umplute cu acest amestec si se coc 15 minute la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise