Gustari cu ardei gras si ricotta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 8 bucati de paine integrala,
  • 200g. ardei rosu gras,
  • 75g.bacon feliat,
  • 200ml. smantana,
  • 100g. ciuperci proaspete, feliate,
  • 50g.parmezan,
  • 1/2 cana de ricotta,
  • marar,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.

2.Intr-o tigaie, se rumeneste ardeiul feliat.Se adauga baconul.Se incorporeaza smantana si, pe foc mic, se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga ciupercile feliate si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Amestecul trebuie sa se ingroase.

3.Compozitia de mai sus se repartizeaza pe 4 felii de paine. Se acopera cu restul de felii de paine.

4.Intr-un castron, se amesteca ricotta cu parmezan, marar, sare si piper. Se acopera feliile de paine umplute cu acest amestec si se coc 15 minute la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise