Halloween Cupcakes

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
  • 2 oua
  • 100 ml lichior de capsuni
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • ciocolata topita, bomboane, jeleuri etc. , pentru décor

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180˚C.Intr-un vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie. Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand dupa fiecare ou adaugat.Incorporeaza apoi lichiorul de capsuni.Amesteca faina cu praful de copt, scortisoara si un praf de sare apoi inglobeaza totul in compozitia cu oua.

Imparte compozitia obtinuta in forme de brioise si da briosele la copt 20 minute.Lasa briosele sa se raceasca apoi decoreaza-le dupa fantezie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise