Halloween Cupcakes

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
  • 2 oua
  • 100 ml lichior de capsuni
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • ciocolata topita, bomboane, jeleuri etc. , pentru décor

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180˚C.Intr-un vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie. Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand dupa fiecare ou adaugat.Incorporeaza apoi lichiorul de capsuni.Amesteca faina cu praful de copt, scortisoara si un praf de sare apoi inglobeaza totul in compozitia cu oua.

Imparte compozitia obtinuta in forme de brioise si da briosele la copt 20 minute.Lasa briosele sa se raceasca apoi decoreaza-le dupa fantezie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise