Happy-face Sandwich

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita praf de boia dulce
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • piper rosu boabe
  • frunze proaspete de busuioc
  • codite subtiri de ceapa verde, tocate marunt
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o tigaie.Se sparge oul in tigaie si se prajeste pana cand albusul s-a coagulat dar galbenusul este moale.Se sareaza putin apoi se ia de pe foc si se pune pe o hartie (pentru a se scurge surplusul de grasime) si se lasa deoaprte.

Felia de paine se unge cu crema de branza apoi se presara cu 1 lingurita praf de boia dulce si putina sare de mare cu ierburi aromate.Se asaeaza deasupra oul.Pentru codite se pun frunze de busuioc, iar pentru breton codite tocate de ceapa verde.Pentru ochi se aseaza boabe de piper rosu, iar pentru gurita 1 lingurita pasta de ardei dulce.Langa se poate face o floricica dintr-o crenguta de busuioc cu frunze mici, pentru tulpina, si boabe de piper rosu pentru petale.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise