Avem nevoie de cateva scobitori pt a pregati aceste aperitive.Scurgem ardeii,maslinele si ansoa de zeama .Usturoiul il curatam de coaja si il taiem marunt.Crevetii ii punem la prajit intr-o tigaie sau pe o placa electrica,cu o lingura de unt si sare mare.Cand se inrosesc si par rumeniti se iau si se lasa la racit pt a fi curatati de coaja.Adaugam pe o scobitoare o maslina,o bucatica de ardei,un crevete,o felie de ansoa.Pe deasupra se stropeste cu ulei,usturoi tocat,oregano si un pic de zeama de lamaie.Se continua cu restul de scobitori.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise