Huevos Motulenos (Oua in stilul Motul)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 tortillas, un ou, mare, mazare fiarta, branza rasa (parmezan), o felie de sunca (presata), fasole prajita in ulei.
  • SALSA YUCATECA
  • ardei (tocat), lamaie (suc), ulei de masline, usturoi pisat - 2 catei, sare

Mod de preparare

Pentru sosul Youcateca, se amesteca tote ingredientele impreuna.

Se incalzeste sosul. Intr-tigaie mica se aduga ulei si se incalzeste la foc moderat. Tortillas se prajesc cateva secunde pe fiecare parte. Se varsa boabele de fasole o tortillas. Oul se prajeste in acelasi ulei si in acelasi loc cu fasolea. Sarea si piperul se adauga dupa gust. Deasupra se pune cealalta tortilla. Se aseaza mazarea si sunca deasupra cu salsa garnisita cu branza. A se servi imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise