Huevos rancheros

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • ulei de masline
  • • 1 ceapa, taiata marunt
  • • 1 ardei rosu, taiat marunt
  • • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • • ½ lingurita oregano uscat sau proaspat
  • • 400 gr rosii, taiate in bucati mici
  • • 4 oua
  • • 1 ardei iute, taiat marunt

Mod de preparare

1. Incalzeste intr-o tigaie 1 lingura de ulei de masline si adauga ceapa, ardeiul rosu si cel iute, usturoiul si oregano.

2. Prajeste-le timp de aprox. 5 min sau pana ce au devenit moi, iar dupa aceea adauga rosiile si prajeste amestecul pentru inca 5 min.Daca amestecul pare uscat atunci adauga putina apa.

3. Condimenteaza amestecul si fa 4 gauri in el si sparge cate un ou in fiecare gaura, iar dup[a aceea acopera tigaia.

4. Gateste pana ce ouale s-au facut, iar dupa aceea mancarea este gata de servit.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise