Hummus cu avocado

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr naut fiert ( sau 1 cutie de naut )
  • 1 avocado bine copt curatat de coajasi taiat felii
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 1 legatura mica de patrunjel ( tocata mare )
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita pasta susan
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Am avut o punguta de naut pe care am lasat-o 16 ore la inmuiat, apoi am fiert nautul aproximativ o ora. Din 200 grame am facut aceasta pasta, iar din restul am preparat falafel.

Punem in blender toate ingredientele si le mixam pana ce obtinem o pasta fina.

Pastram la frigider pana la servire.

Se serveste cu painica prajita sau pasca din grau integral.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise