Iaurt de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 l lapte de vaca;
  • - 3 linguri maia;
  • - 1 lingurita sare.

Mod de preparare

1. Se strecoara laptele intr-o cratita cu fundul mai gros.

2. Se adauga lingurita cu sare.

3. Se fierbe laptele, iar apoi se lasa sa se raceasca. Se pune in borcane curate de sticla si adaugam maiaua doar atunci cand nu mai este fierbinte ci doar cald.

4. Se acopera cu prosoape si se lasa pana a doua zi intr-un loc caldut.

5. Se serveste ca atare, sau in salate.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise