Icre de casa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g icre
  • 350ml ulei
  • 200g lapte
  • 30g gris
  • -zeama de lamaie
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Se pregateste grisul cu lapte care trebuie sa aiba o consistenta mai tare

Dupa racire se amesteca cu icrele ,mai intai cu lingura de lemn,dupa care cu mixerul,se alterneaza uleiul si zeama de lamaie,daca consistenta rezulta mai tare se poate adauga putina apa minerala sau chiar normala

Spre sfarsit se adauga zeama de lamaie,pt a definii gustul acrisor

Ceapa se curata ,se da prin razatoarea mica se storc ,se adauga peste icre,se amesteca cu lingura di lemn

Se servesc,pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise