ICRE DE FULGI DE FASOLE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g fulgi de fasole din comert
  • 50-80 ml ulei
  • 250 ml apa
  • ceapa
  • zeama de lamaie sau otet
  • sare
  • mustar
  • sardele din conserva

Mod de preparare

Intr-o cratita de 1L se pune apa impreuna cu 1/2 lingurita de sare si la primul clocot se adauga fulgii de fasole, amestecand pana cand se incorporeaza in lichid [ca 5 min.] si compozitia capata consistenta unei mamaligi mai vartoase.

Se ia de pe foc si, cand este rece, i se adauga treptat uleiul, ca la maioneza, si cateva picaturi de zeama de lamaie, batand mereu cu furculita, pana cand se albeste fasolea si devine spumoasa. Apoi se adauga sardelele cu o parte din uleiul lor. Cand sunt gata, se mai adauga sare si acreala dupa gust si, facultativ, se pune si putina ceapa rasa. Se orneaza cu masline si gogosari rosii. Se servesc ca aperitiv. POFTA BUNA!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise