Ilenute

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • calculati pentru fiecare galbenus:
  • 50 g faina
  • 50 g zahar
  • 40 g unt
  • 50 g migdale sau alune de padure pisate

Mod de preparare

Frecati galbenusurile cu zaharul pana se albesc si devin spumoase. Se adauga untul moale, amestecand bine, apoi faina si migadalele sau alunelepisate. Omogeniazti bine pasta. Coaceti la foc bun (cca 180-200 grade C). Scoateti-le din tava cat mai sunt calde

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise