indiene cu frisca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7,5 oua
  • 200 g zahar
  • 325 g faina1 praf copt
  • 50 ml ulei
  • 1/2 pachet praf de copt
  • ciocolata preparata pt glasat
  • 500 g frisca

Mod de preparare

Se bate albusul cu zaharul, se adauga galbenusele amestecate cu ulei si praf de copt, se amesteca albusul batut tare cu crema de galbenus. Se toarna faina cernuta, se amesteca usor, se toarna cu un pos cu dui pe hartie de copt, se coc 10 min la temperatura 190 cuptor electric.

Se lasa la racit, apoi se scufunda intr-un sirop aromat pt 3 secunde.

Se glaseaza jumatate din capacele.

Pe celelalte capacele se pune frisca cu un pos cu sprit.

Se pun capacelele glasate deasupra si cu posul cu sprit se face o avelina pe fiecare indiana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise