sursa: http://savalaura.blogspot.com/2007/12/fursecuri-pentru-mos-craciun-inele.html
Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul (margarina) in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.
Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.
Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.
Am modelat snurulete din cele doua aluaturi pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.
Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise