inghetata cu finetti ,nuca si inghetata.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina,
  • lapte,
  • un ou,
  • un praf de sare,
  • 200 g nuca macinata,
  • Finetti,
  • inghetata.

Mod de preparare

Se pune faina nuca si praful de sare intr-un castron. Apoi batem bine oul si il amestecam cu putin lapte si il turnam si pe el peste faina. Incepem sa turnam cate putin lapte in castron si amestecam bine cu telul sa nu faca cocoloase pana ajungem la compozitia de clatite.

Se incinge o tigaie se unge cu ulei si se toarna cate putina compozitie si se fac clatitele. Se umplu cu crema Finetti, se impaturesc si deasupra se pune inghetata, de preferabil de fructe, ca e mai racoroasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise