Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 litru frisca vegetala
  • 1 pepene galben mare
  • 4 linguri miere de albine
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura whiskey
  • 200 gr miez de nuca coapta

Mod de preparare

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute.

Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta si zdrobita, ciocolata bucati, whiskey-ul si se paseaza, nu este necesar sa fie foarte pasat, pot sa ramana si mici bucatele de pepene. Se adauga frisca, se omogenizeaza cu o paleta de sus in sus, apoi se pune vasul la congelator pentru circa doua ore.

Din cand in cand, mai scoatem vasul si mai amestecam inghetata sa nu se produca aschii de gheata.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise