Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie frisca vegetala,1000 ml
  • 500 gr petale de trandafiri ( pentru 1 kg.este necesar 125 flori de trandafiri+ 1 kg.zahar+ 1 plic sare de lamaie,frecate bine cu cel putin o zi inainte de a fi folosite).

Mod de preparare

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca foarte consistenta, se adauga petalele de trandafiri si se omogenizeaza compozitia, dupa care se da la congelator pentru cateva ore; din cand in cand se scoate bolul in care este pusa si se mai amesteca usor sa nu faca ace de gheata.

Se serveste cu putin sirop de la petalele de trandafiri.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise