Inghetata de fructe de padure

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fructe de padure inghetate - mure, fragi, visine fara samburi
  • 1/2 pahar de zahar - daca va place mai dulce se poate adauga inca zahar
  • 1lingura miere
  • 250 ml smantana de frisca

Mod de preparare

Fructele inghetate se pun in robotul de bucatarie si se macina cu zaharul se adauga mierea si la sfarsit smantana de frisca se prelucreaza impreuna si se poate servi imediat sau se reintoarce in congelator pana la servire.

Bineinteles, se transfera inghetata intr-o cutie care se inchide ermetic. Este gustoasa si rapid de facut. Acum cu caldurile astea este binevenita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise