Inghetata falsa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • praf de copt
  • 1 vanilie
  • 5 linguri faina
  • 200 g lapte
  • o margarina prajitura

Mod de preparare

Din 6 albusuri batute spuma la care se adauga pe rand 150 g zahar si albusurile reprectiv (se adauga in ploaie) 2 linguri cacao + praf de copt + 3 linguri faina se face un blat.

Crema se face astfel:

4 galbenusuri se freaca cu 100 g zahar + 200 g lapte + 1 zahar vanilat + 2 linguri faina. se amesteca continuu pe abur pana se ingroasa. Dupa racire se adauga o margarina pentru prajituri si se pune deasupra blatului. Din cele 4 albusuri si 8 linguri zahar se face o spuma care se bate si deasupra la abur si se pune peste crema. deasupra se poate rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise