Inghetata vegana

Se taie bananele in bucatele, se pun intr-o punga si se baga la congelator, timp de 2 ore.

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1 lingura ulei de cocos
  • nucsoara

Mod de preparare

Se taie bananele in bucatele, se pun intr-o punga si se baga la congelator, timp de 2 ore. Dupa cele 2 ore, se scot si se pun in blender, impreuna cu cele 2 linguri de unt de arahide, lingura de ulei de cocos si nucsoara (pt o aroma mai deosebita).

Se amesteca bine in blender...si gata! Este extrem de delicioasa si racoritoare..numai buna pentru temperaturile de acum.

Pofta buna! :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise