inimioare dulci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 120 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 praf sare
  • 1 ou
  • 250 g unt
  • 200 g gem

Mod de preparare

Faina se cerne pe planseta si se amesteca inauntru praful de copt.Se face la mijloco gropita.Se introduce zaharul tos,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sarea si oul,se amesteca impreuna cu 1/2 din cantitatea de faina.Se aseaza deasupra fulgide unt si se acopera cu faina.Cu mainile reci se framanta rapid aluatul,se infasoara in foliesi se da 20 min la frigider.Pe planseta cu faina se intinde o foaie de 5 mm grosime.Se taie fursecuri inimioara,care se aseaza in tava pregatita.Se incinge cuptorul la 190 grade.Cu o stampila inimioara sau cu degetele se face la mijlocul fiecarei fursec o inimioara.Se umple cu gem.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise