Inimoare de ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr margarina
  • 400 gr ciocolata de menaj
  • un pliculet de praf de copt
  • 300 gr faina
  • 100 gr unt proaspat
  • 200 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 200 gr nuci
  • 200 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca ciocolata de menaj topita cu margarina, zaharul, laptele, ouale, faina si un pliculet de praf de copt. Se unge tava cu unt, se formeaza inimoarele si se asaza in tava. Se lasa la copt 30-40 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise