Inteligenta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 180 gr.margarina
  • 250 gr.zahar
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 9 linguri faina
  • 7 oua
  • 1 litru lapte

Mod de preparare

Se freaca margarina cu 150 gr.zahar,se adauga galbenusurile treptat,zaharul vanilat,faina,laptele caldut si albusurile batute spuma cu restul de zahar.Compozitia este ca un sos.Se toarna in tava unsa si tapetata si se coace la foc domol.Se va stratifica in trei parti,la mijloc fiind ca o crema galbena.Se taie rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise