Islere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 gr.margarina
  • 300 gr.faina
  • 150 gr.zahar si 5 linguri
  • 150 gr.nuca
  • 2 oua.

Mod de preparare

Se framanta un aluat din 250 gr.margarina cu faina,150 gr.zahar si nuca macinata.Se intinde si se taie cu un pahar potrivit rotite care se coc la foc potrivit in tava unsa si tapetata.Crema: se fierb 2 oua cu 5 linguri zahar iar cand s-a racit de amesteca cu 100 gr,margarina. Se lipesc rotitele cate doua cu crema si se face deasupra o glazura de cacao sau ciocolata de menaj topita de baie de aburi cu 1-2 linguri de ulei

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise