Jamaica

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • sprite
  • fanta
  • apa acidulata
  • rom
  • vanilie

Mod de preparare

Se pun intr-o sticla (de 0.5 l) Fanta, Sprite si apa acidulata pana se umple sticla. Se agita bine si se baga un pic la frigider. Dupa aceea se pune totul intr-un pahar mare dupa care se adauga romul. Se pune vanilie in bautura si se amesteca cu o lingura.

Se poate servi cu fructe. Se poate decora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise