Jumari campenesti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2-3 cartofi
  • 3 rosii
  • 100g ciuperci
  • 80g unt
  • 100g mazare
  • 100g telemea de vaca
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cartofii, rosiile si ciupercile se curata se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu unt incins, se pun sa se caleasca intai cartofii, apoi cand acestia incep sa se prajeasca, se adauga rosiile si ciupercile, iar mai tarziu, mazarea. Ouale se bat, se sareaza se piperaza si se toarna intr-o tigaie. Se rade telemeaua deasupra, apoi se lasa sa se inabuse cateva minute sub capac. Se servesc cu paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise