Karina

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300gr.biscuitide preferat Pettit Beure
  • 300gr.ciocolata menaj400gr.smantana pentru gatit
  • 200gr. zahar
  • o esenta de rom. .

Mod de preparare

Se pune la fiert smantana cand fierbe se pune zaharul si ciocolata taiata marunt,cand s-a topit ciocolata se da la o parte de pe foc si se lasa la racorit. Cand sa racorit se pune esenta de rom si se amesteca. Apoise tapeteaza o tava de cozonac cu folie de aluminiu si se pune un rand de biscuiti si unul de compozitie calduta, se procedeaza asa pana se termina biscuiti si compozitia .Se are grija ca ultimul rand sa fie de compozitie. Apoi se da la rece 3 ore . Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise