Kebbe de peste-reteta arabeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste fiert ,fara oase si piele
  • 8 cepe de marime medie ,tocate fin
  • 4 legaturi mici de coriandru verde tocat(daca nu va place coriandru puteti folosi patrunjel verde)
  • 3/4 kh \

Mod de preparare

Borgholol se pune in apa la muiat cam 30 min ,apoi se scurge apa. Pestele se amesteca cu ceapa,coaja de portocala,coriandrul,sare si piper;se amesteca bine cu mina. Se amesteca compozitia de mai sus cu borgholul adaugat cite putin pina se omogenizeaza bine . Se pune in palme ulei si se fac bile din compozitie care se pun pe o tava unsa ;se da la cuptor cam 30 min. Se servesc calde sau reci decorate cu patrunjel si felii de portocala.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise