Kinder Cookies

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar cu aroma de vanilie
  • 2 oua
  • sucul de la 1 portocala
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 600 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • bomboane Kinder

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190˚C.

Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul.Incorporeaza apoi ouale urmate de sucul de portocala apoi ciocolata topita.Inglobeaza ingredientele uscate si amesteca pana cand obti un aluat omogen.

Ia din aluat cate o lingurita plina de aluat.Introdu in aluat o bombona Kinder apoi da biscuitelui forma de minge.Pune biscuitii pe o tava tapetata cu foaie de copt la o distant de 4-5 cm unul de altul.Da biscuitii la copt 18-20 minute pana cand s-au rumenit usor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise