kiss

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar tos
  • 600 g zahar praf
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri cacao
  • bicarbonat
  • 400 lapte 3 pachetele zahar vanilinat
  • 200 margarina
  • 1 budinca vanilie
  • 4 linguri apa fiarta;faina

Mod de preparare

FOI:150 g zahar se freaca cu 6 galbenuse,5 linguri ulei, 3 linguri cacao,putin bicarbonat stins cu zeama de lamiie sau otet, faina cit cuprinde pentru a se forma un aluat potrivit; se coc 2 foi;

CREMA:laptelese fierbe cu zaharul vanilinat si cu budinca de vanilie conform instructiunilor de pe pachet,dupa racire se adaugamargarinasi 200 g zahar praf;

SPUMA:albusele se bat cu 250zahar praf pe aburi peste care la final se pot adauga optional visine sau stafide;

GLAZURA:150 zahar praf 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 4 linguri apa fiarta

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise