KIZARTMA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 3 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 4 rosii
  • o ceapa si 3 ardei(rosu
  • galben
  • verde)
  • usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie julien, vinetele, dovleceii, cartofii si rosiile se taie rondele iar ardeii de taie in felii subtiri. Toate ingredientele se prajesc in ulei. Rosiile este bine sa fie prajite cu putin usturoi si busuio. Dupa ce s-au prajit se aseaza in straturi ca la musaca intr-un vas de sticla astfel: ceapa, cartofii, vinetele, dovleceii si deasupra rosiile si ardeii. Se serveste cu iaurt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise