Kughel pentru sarbatori de toamna

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr de paste late
  • 6 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 2 - 3 linguri de miere
  • 2 - 3 linguri de dulceata acrisoara sau de portocale
  • 2 mere verzi curatate si rase
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 - 3 linguri de ulei
  • 1/4 pahar de stafide muiate
  • 1/4 pahar de nuca taiata bucati si prajita putin

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pina sint al dente. Se strecoara si se amesteca cu ulei ca sa nu se lipeasca intre ele. Se amesteca cu zahar, oua si restul ingredientelor astfel incat compozitia sa fie omogena. Se unge o tava de 30 - 40 de cm cu ulei si se toarna compozitia si se indreapta. Se da la cuptor la 180 de grade aproape o ora pana se rumeneste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise