langosi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 850 g faina
  • 2 oua
  • 400 ml iaurt
  • 200 ml lapte
  • drojdie
  • sare.

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si putin zahar. Se framanta bine (cam 10 minute) faina cu iaurtul, ouale, sarea si laptele cu drojdie apoi se pune deoparte in frigider pentru 3 ore.

Dupa acest timp se formeaza placintute care se prajesc in ulei incins. Se servesc simple, cu mujdei de usturoi sau cu smantana si cascaval ras. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise