Lapte batut

Timp pregatire
1440 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru ca zilele trecute am fost la tara si am luat, printre altele, si niste lapte proaspat de vaca, m-am hotarat sa il fac o parte lapte batut.
  • -3 l de lapte de vaca;
  • - un strop de sare.

Mod de preparare

1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta.

2. Se lasa la prins pentru 24 de ore.

3. Dupa ce s-a prins se bate bine cu telul si se pune in sticle care se introduc la frigider.

4. Este un aperitiv racoritor, mai ales in perioada aceasta.

Trebuie sa tineti seama ca sursa de la care provine laptele trebuie sa fie de incredere, pentru ca laptele nu se fierbe, se foloseste netratat termic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise