Lapte cald cu ou

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g miere
  • ½ l lapte
  • 1 galbenus
  • ½ baton vanilie
  • 1 lingurita sirop menta

Mod de preparare

Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise