Din lapte se opreste o cana, restul se pune la fiert cu vanilia. Se bat albusurile spuma tare, se adauga 2-3 linguri zahar si se bate pana se face o spuma grea. Cu ajutorul unei linguri umezite in lapte, se ia din spuma si se pune in laptele care fierbe. Laptele nu trebuie sa clocoteasca. Dupa cateva secunde galuste se intorc si pe partea cealalta, se pun la scurs apoi. Se tin in lapte ½ minut pe fiecare parte.
Apoi galbenusurile se freaca cu 3-4 linguri zahar, faina sau praful de budinca, se dilueaza cu laptele rece pe care l-am pastrat. Se lasa laptele fiert sa dea in clocot, se da la o parte si se pun galbenusurile. Se pune apoi pe foc ( la foc mic) si se amesteca mereu pana se ingroasa
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise