Lasagna umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 foi de lasagna
  • sare
  • 2 fire de praz
  • 500g branza proaspata
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • piper alb
  • 16 felii somon afumat

Mod de preparare

Se fierb foile de lasagna in apa cu sare,conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se amesteca branza cu smantana si se adauga zeama de lamaie.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scurg foile de lasagna si se aseaza una linga alta pe un platou.

Se aseaza deasupra foi de praz si apoi branza amestecata cu smantana.se taie pe jumatate si se pune pe fiecare patrat o felie de somon.Se ruleaza apoi foile ce lasagne sub forma de cornet,se fixeaza cu fasii de praz si se orneaza cu cimbru.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise