Untul+ceapa taiata marunt+tulpina de sparanghelul+sare+piper se calesc in tigaie 5 minute.Se adauga 2/3 din dovlecelul taiat cubulete si se mai calesc 2-3 minute.Se adauga apa pana acopera ingredientele, se potriveste de sare, piper si se mai fierbe sub capac inca 10 minute.Apoi, tot ce este in tigaie se pasereaza cu blenderul.Rezultatul se amesteca cu sosul bechamel+varfurile de sparanghel+1/3 dovlecel ramas+parmezanul.ngem cu unt o tava termorezistenta, punem foile de lasagne alternand cu sosul.Deasupra terminam cu sos si razuim parmezan, apoi dam la cuptor pentru 20 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise