"Legaturi" de fasole verde

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g fasole verde
  • 500g cartofi
  • sare
  • 8 feliute subtiri de costita afumata
  • 8 felii de cascaval Hochland
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Fasolea se curata, se fierbe in apa cu sare 10-15min, apoi se lasa la racit. Se imparte fasolea in 8 parti egale. Fiecare"legatura" se infasoara intr-o felie de costita ce se fixeaza cu o scobitoare. Se pun "legaturile"" una langa alta intr-un vas de Yena.

Feliile de cascaval se taie pe jumatate si se asaza cate 2 felii pe fiecare legatura de fasole. Se lasa vasul la cuptor pana se topeste cascavalul. Intre timp, se prajesc in ulei incins cartofii curatati si taiati felii si se serveste alaturi de legaturile de fasole. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise