LEGUME PARFUMATE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi - 1 kg
  • Morcovi - 1 kg
  • 2 gutui
  • 1 telina
  • Suc de rosii - 500 gr
  • Usturoi
  • Foi de dafin
  • Patrunjel
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Gutuile se taie in felii si se calesc in ulei de masline.

Telina, cartofii si morcovii se taie in felii si se pun la cuptor.

Se adauga feliile de gutui, sucul de rosii, usturoiul, feliile de dafin, uleiul de masline si se lasa la cuptor la 200 de grade, timp de 50 de minute, acoperite cu folie de aluminiu.

Se descopera apoi 10 minute pentru a lasa legumele sa se gratineze usor.

Se servesc cu mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise