LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • http://leckereien.blogspot.com/
  • - 4 rosii
  • - 2 ardei mijlocii,
  • Aici fac la fel o specificare
  • Legumele pot varia la fel in functie de ce aveti si doriti.Se pot umple chiar ridichii,morcovi putin fierti si scoboti cu o lingurita pe lungime.Sau chiar si unele frunze de salata se pot umple cu acesta umplutura.
  • - 100 unt
  • - 100ml smintina Creme Fraiche sau iaurt
  • - 400-500g brinza Fetta(telemea)
  • - 1 legatura de snitling sau 1/2 de legatura de ceapa verde(merge cu de care aveti)
  • - 1/2 legatura patrunjel verde
  • - sare,piper,chimen,usturoi, toate dupa gustul fiecaruia
  • Acum verdeturi puteti pune la fel ce va place si ce aveti.
  • Iar condimente la fel,fiecare cu ce-i place si ce are la indemina.
  • Iar daca doriti,ca sa arate mai aspectuos ,pueti taia cubulete de ardei galben,rosu, verde si amestecati in umplutura de brinza.In acest fel este mai aspectuasa si la gust nu are ce sa strice ,cred ca dimpotriva,o sa fie mai gustos.

Mod de preparare

Rosiilor si ardeiului li-se indeprteaza interiorul cu seminte.Rosiile se pun la scurs pe un servet de bucatarie.

Untul se mixeaza spuma ,se adaoga brinza data pe razatoare,se adaoga smintina sau iaurtul ,verdeturile tocate marunt si condimentele dupa gust.Ceva frunze tocate marunt se poate lasa deoparte pentru decor.

Astfel pateul de burinza preparat se introduce in legumele pregatite si se pune la frigider pentru minumum 30 min.

Se serveste cu piine proaspata,grisine,biscuiti sarati sau alte chetii pe care le doiti si aveti.

Iar daca ramine pateu si nu mai sint legume,sau nu doriti sa umpleti atitea legume,asa cumnici nu nu am vrut,deoarece mi.a fost teama ca nu se papa tot.Fara grija ,se pate servi simplu,pe piine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise