Legume umplute cu branza marinata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt.branza marinata
  • 300 g branza feta
  • 100 g masline negre
  • 100 g masline verzi
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 lingurita rosmarin
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita magheran
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 lingurita cuisoare
  • 1 lingurita ghimbir
  • 3 lingurite usturoi
  • 600 ml ulei de masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • 1 ardei galben

Mod de preparare

Branza taiata cubulete se pune la marinat in ulei de masline cu mirodenii si masline timp de 15-18 zile.

Apoi se curata legumele proaspete de miez, acesta amestecandu-se cu branza si se umplu cu acest amestec la care se adauga marar si patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise