Legume umplute cu branza si kaizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii ; 4 ciuperci; 4 ardei grasi
  • 250 gr. brinza vaci; o legatura marar
  • 250 gr kaizer; 2 oua; sare; piper
  • 2-3 fire ceapa verde ;6 feliute de brinza topita

Mod de preparare

Se spala legumele si se curata de seminte .coditele de la ciuperci,kaizerul,ceapa verde se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Brinza se pune intr-un vas si se amesteca cu ciupercile,ceapa si kaizerul. Se adauga doua oua, mararul se toaca marunt si se pune peste toate ingredientele. De asezoneaza cu sare si piper si amestecam totul cu o lingura de lemn .Rosiile,ciupercile si ardeii se umplu cu acest amestec.

De pune cite o jumatate de felie de brinza topita peste fiecare leguma. Toate legumele umplute se aseaza pe o tava potrivita cu hirtie pentru copt, unsa cu putina margarina de copt si se da la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 60 minute. VA DORESC POFTA BUNA !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise