Lichior alb de casa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crema 22% 400-500ml.
  • concentrat de crema 380g.
  • ciocolata amara 100g.
  • zahar vanilat 20-30g.
  • vodka 0.3-0.4L.

Mod de preparare

Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi o punem la o parte sa se racoreasca.

In restul de crema punem zaharul vanilat si il batem cu mixerul pina se va topi zaharul.

Apoi punem totul inpreuna toate ingredientele pe rind: ciocolata topita,crema cu zaharul vanilat,concentratul de crema si vodka, amestecam bine.

Se serveste cu gheata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise