Lichior de cafea boabe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr. cafea boabe prajita
  • 1/2 l alcool
  • 300 gr. zahar
  • 1 1/2 l apa

Mod de preparare

Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul preparat, apoi se lasa inca 3 zile. Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise