Lichior de capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l rachiu alb
  • 1/4 l rom
  • 800 g zahar
  • 1 kg capsuni
  • vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas de sticla de 3 l care se inchide ermetic se pun capsunile si zaharul. Timp de 5-6 zile se tin la caldura si se agita in fiecare zi.Apoi se adauga rachiul, romul si vanilia si se mai lasa inca aproximativ 2 saptamani dupa care se poate consuma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise