Limonada

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani de apa
  • 1 cana zeama de lamiie
  • 3/4 cana zahar
  • cuburi de gheata
  • feliute de lamiie
  • minta

Mod de preparare

Se combina apa, zeama de lamiie si zaharul si se amesteca pina ce acesta din urma se deizolva.

Se serveste cu cuburi de ghiata si feliute de lamiie.

Se orneaza cu frunze de minta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise