LIPIE LIBANEZA UMPLUTA

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lipie libaneza (sau foaie de clatita sarata)
  • ketchup
  • 2 oua
  • marar
  • salam
  • cascaval
  • 5 masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Lipia se unge cu ketchup, se prajesc cateva feliute de salam, se toarna ouale batute cu sare, piper si marar, se coace omleta pe ambele parti si se pune peste lipie. Se adauga cascaval ras, masline si se ruleaza. Se poate orna cu maioneza sau ketchup.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise