macaroane cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane
  • ulei
  • sare
  • branza

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa clocotita (3 l) cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Se scurg si se asaza intr-un vas cu ulei infierbantat, se amesteca cu branza si se introduc la cuptor 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise