macaroane cu lapte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru de lapte
  • 150 gm de macaroane
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita de zahar.

Mod de preparare

Dupa ce laptele a dat in fiert adaugati macaroanele. Daca doriti sa le pastrati intregi (copii se amuza sa gaseasca macaroane intregi), mai intai introduceti jumatate si dupa ce se inmoaie le intoarceti cu cealalta jumatate in lapte,apoi le introduceti complet in lapte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise