macaroane cu piept de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane
  • piept de pui cu os
  • cascaval
  • unt
  • pasta de toamate
  • piper si sare.

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere se taie fasii subtiri, se inabusa in 75 g de unt cu supa, se adauga pasta de tomate, piper si se fierb cca 10 min. Separat, macaroanele se strecoara si se inabusa in 75 g de unt.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise